Alle har en mening omkring økologi, men WOK i København er så betaget af økologi, at de har opfundet deres eget begreb, nemlig Økoisme.

Grunden til at WOK har opfundet det nye begreb, er at de mener at ordet skaber possitive associationer til at tænke på sig selv, uden det går ud over andre. At være Økoistisk, er at tænke ‘Det er godt for mig, fordi det dufter af mere, smager bedre og er sundere for mig. Men det er også dyrevelfærd, miljø og bæredygtighed. Økoismen tilfører økologien lækkerhed og æstetik.’

wok1

Varieret potpourri

WOK er en take-away restaurant, men har også få siddepladser, hvis du vælger at nyde din mad på restauranten. Derudover har de sølvmærket i økologi, det vil sige at de har 60-90% økologi i deres køkken. WOK byder på et varieret potpourri af de klassiske thai-retter såsom pad thai, tom yam, grøn karry, rød karry og mangosalat.

WOK lover at deres kok altid er glad, og deres målsætning er ’en Wok-oplevelse skal være en Wauw oplevelse’.

Du kan hente din thai-retter på:

Vesterbrogade 103
1620 København V
Web: www.wokken.dk

Forfatter: Redaktionen på ecolove.dk