Wok med Kylling og kokosmælk

Køb økologiske kyllinger for at sikre dyrevelfærd og mindske indtaget af kedelig kemi. Økologi er en landbrugs- og fødevareproduktion, hvor man tager særlige hensyn til miljø, natur og dyrevelfærd. I økologi er der meget fokus på, at dyrene kan udføre deres foretrukne naturlige adfærd, og at dyrene har adgang til motion i det fri.

Wok med Kylling og kokosmælk

  2 personer

  35 minutter

Ingredienser

  • 350-400 g kylling
  • 1 løg
  • 3 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 squash
  • 1/2 broccoli
  • 2 fed hvidløg
  • 3 cm ingefær
  • 200 g vilde ris
  • 1/2 dl soya
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 tsk rød karry pasta

Fremgangsmåde

  1. Start med at opvarme kokosolien i en wok eller en tykbundet gryde
  2. Skræl løget og skær det i tynde både og tilsæt det til wokken.
  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver og tilsæt.
  4. Skær kyllingekødet i mundrette stykker og steg det videre med løg og gulerødder indtil kødet er mørt.
  5. Tilsæt soya, rød karry pasta revet hvidløg og ingefær.
  6. Tilsæt kokosmælken og lad det simre lidt.
  7. Skær peberfrugt, squash og broccoli i mindre strykker og tilsæt.
  8. Lad retten simre videre i 10 minutter.
  9. Anrettes med de kogte vilde ris