Vegetar spyd

Vegetar spyd kan enten nydes alene med en god dressing med en masse krydderurter eller sammen med lidt økologisk kød eller fisk på grillen.

Vegetar spyd

  10 spyd

  30 minutter

Ingredienser

  • 20 stk små kartofler
  • 300 g tofu
  • 200 g løg
  • 550 g sqaush
  • 2 stk rød peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 1/2 salt
  • 1/2 tsk timian
  • 1 tsk karry

 

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrubbes eller skrælles og vendes i 1 spsk olie, 1/2 tsk salt og 1/2 tsk timian. 
  2. Tofu skæres i store tern og vendes i karry, 1 spsk olie og 1 tsk salt. 
  3. Sqaush skæres i tykke skiver og drysse med lidt salt. 
  4. Rød peber skæres i store stykker. 
  5. Fyld spyddene i følgnede rækkefølge: kartofel, tofu, sqaush, løg, rød peber, kartofel, tofu, sqaush, løg, rød peber. 
  6. Bages på ovnens næstøverste rille ved 180 grader i ca 50 minutter.

Serveres alene eller med salat.

Tip:

Disse spyd er også gode til grillen. Kog gerne kartoflerne i 5-10 minutter inden de vendes i olie og lægges på grillen.