Vegetar burritos

Burritos stammer oprindeligt fra Mexico, og er senere hen blevet en meget populær ret i resten af verden. Denne vegetar version smager rigtig skønt.

Vegetar burritos

  4 personer

  30 minutter

Ingredienser:

  • 3 gulerødder
  • 2 pastinakker
  • 2 porrer
  • 2 spsk olivenolie
  • 300 g tomater
  • salt og peber
  • 8 hvedetortillas
  • 140 g revet ost
  • 1 glas salsasauce
  • 1 hjertesalat

Fremgangsmåde:

  1. Sæt ovnen på 180 grader.
  2. Riv gulerødder og pastinakker groft.
  3. Skær porrerne i tynde skiver og steg grønsagerne på panden i olie i ca. 10 minutter over svag til jævn varme.
  4. Halver tomaterne, kom dem på panden og steg et par minutter.
  5. Krydr med salt og peber. 
  6. Fordel fyldet i tortillaerne sammen med ost.
  7. Rul tortillaerne sammen og kom dem i et ovnfast fad.
  8. Stil fadet midt i ovnen og bag dem i ca. 10 minutter.
  9. Server salsaen og friske salatblade til tortillarullerne.