Burritos stammer oprindeligt fra Mexico, og er senere hen blevet en meget populær ret i resten af verden. Denne vegetar version smager rigtig skønt.
Vegetar burritos
4 personer
30 minutter
Ingredienser:
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- 2 porrer
- 2 spsk olivenolie
- 300 g tomater
- salt og peber
- 8 hvedetortillas
- 140 g revet ost
- 1 glas salsasauce
- 1 hjertesalat
Fremgangsmåde:
- Sæt ovnen på 180 grader.
- Riv gulerødder og pastinakker groft.
- Skær porrerne i tynde skiver og steg grønsagerne på panden i olie i ca. 10 minutter over svag til jævn varme.
- Halver tomaterne, kom dem på panden og steg et par minutter.
- Krydr med salt og peber.
- Fordel fyldet i tortillaerne sammen med ost.
- Rul tortillaerne sammen og kom dem i et ovnfast fad.
- Stil fadet midt i ovnen og bag dem i ca. 10 minutter.
- Server salsaen og friske salatblade til tortillarullerne.