Klassisk coleslaw i en vegansk version. En mayonnaise uden æg eller en vegansk udgave, kan ikke skelnes fra almindelig mayo i denne coleslaw tilsat Dijon og æbleeddike.
Vegansk coleslaw
4 personer
20 minutter
Ingredienser
- 4 spsk vegansk eller mayonnaise uden æg
- 1/2 spsk Dijon sennep
- 1/2 spsk æbleeddike
- 1 tsk raw honning / ahornsirup / kokossukker
- ½ tsk karvefrø eller sellerifrø
- Knivspids himalayan salt
- 1/8 tsk peber
- 2 kopper tyndt skåret rødkål (ca. 1/4 af et mellemhoved)
- 2 kopper tyndt skåret hvidkål (ca. 1/4 af et mellemhoved)
- 1 kop strimlet gulerødder (ca. 2 medium)
Fremgangsmåde
- Kombiner mayonnaise, sennep, eddike og sukker i en stor skål.
- Tilsæt karvefrø (eller sellerifrø), salt og peber.
- Tilsæt rødkål, grønkål og gulerødder; bland godt.