Tomater er rig på en unik sort af vitamin C, der er stærkere end nogen anden. Dette C-vitamin er så kraftigt, at det bekæmper patogener på en unik måde og forhindrer mange sygdomme i at udvikle sig.
Kilde: The Medical Medium
Tomatjuice
cirka 1 l
15 minutter
Ingredienser
- 1 1/2 l kogene vand
- 1 1/2 kg tomater
- 2 spsk eddike
- 1 spsk salt
- 1 tsk melis
- 1 hndf basilikumblade
Fremgangsmåde
- Dæk tomaterne med kogene vand. Lad dem stå i et par minutter og køl dem af i rindende koldt vand.
- Lad tomaterne dryppe af, skær dem i stykker og pres dem igennem en fin sigte, så du undgår kerner i din juice.
- Bland tomatsaften med krydderierne og varm juicen. Den må ikke koge.
- Hvis du har en juice maskine så bland alle ingredienserne heri – undtaget vand