Tacos med pulled chicken

Køb økologiske kyllinger for at sikre dyrevelfærd og mindske indtaget af kedelig kemi. Økologi er en landbrugs- og fødevareproduktion, hvor man tager særlige hensyn til miljø, natur og dyrevelfærd. I økologi er der meget fokus på, at dyrene kan udføre deres foretrukne naturlige adfærd, og at dyrene har adgang til motion i det fri.

Tacos med pulled chicken

 45 personer

 45 minutter

Ingredienser

Pulled chicken:

  • 4 kyllingebryst fileter
  • ½ dl krydret salsa (taco-dip)
  •  2 spsk. brun farin

Tilbehør:

  • 1 hovedsalat
  • 1 moden avocado
  • 8 cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 8 små majstortillaer
  • 1 bundt koriander
  • Krydret salsa eller barbecuesauce
  • Evt. cremefraiche

Fremgangsmåde

Pulled chicken:

  1. Kyllingefileterne koges i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 minutter. Afkøl, og pluk kødet i mindre stykker. Bland kødet med salsa og farin, og læg det i et ovnfast fad. Sæt kødet i en 225° varm ovn i 15 minutter, til det er let karamelliseret.

Tilbehør:

  1. Skyl og tør salaten, og del den i blade. Halvér avocadoen, løft kødet ud med en ske, og skær det i skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i både. Pil og hak rødløget.

Servering:

  1. Tortillaerne varmes i ovnen eller på en tør pande. Fold dem på midten, og fyld dem med salatblade, avocado, tomater, løg og kylling. Top med korianderblade, salsa eller barbecuesauce og evt. cremefraiche. Servér straks.