Sustainable Restaurant Association havde en beskeden start i 2010, hvor to restauratører og et par bæredygtighedseksperter lancerede non-profit-organisationen med 50 grundlæggere. Nu arbejder De på tværs af 8.000 medlemssteder.
Deres vision er at være skæringspunktet for fødevareindustrien og den bæredygtige fødevarebevægelse. De ønsker at gøre bæredygtighed til en del af DNA’et i alle fødevareservice-forretninger, mens De inviterer forbrugerne til at deltage i og fejre, hvad der gør maden god.
Det gør De gennem:
● At give en robust ramme for, hvad der gør en restaurant “god”.
● Brug Deres industristandard Sustainability Rating til benchmark succes og konstruere klare handlingsplaner
● Fremme af bedste praksis og inspirerende sund konkurrence
● Tilbyder skræddersyet rådgivning, træning og support
● Udvikling af en meningsfuld database over bæredygtighedskontakter i foodservice
Sustainable Restaurant Association (SRA) er et fællesskab af foodservice virksomheder, leverandører og kræsne diners, der arbejder sammen om at skabe en bæredygtig foodservice-industri for mennesker og planeten. De er overbeviste om, at ved at arbejde som kollektive kan forbedre fødevaren på vores planet, som igen vil have en positiv, målbar indvirkning på det bredere fødevaresystem.
Alle har en rolle at spille. Uanset om du er en fødevarevirksomhed, der søger at overvinde udfordringer, en leverandør, der kan levere løsninger eller en spisested, der søger at træffe bedre valg, når du spiser ud, forbinder De dig med Deres netværk af progressive tænkere.
Web: www.thesra.org
E-mail: [email protected]