Disse “snebolde” er et hit i vores familie. Ønsker man en tykkere chokolade skal, lader du blot chokoladen stivne lidt efter man har overtrukket kuglerne første gang for dernæst at dyppe dem igen. God fornøjelse.
Snebolde med hvid chokolade
Cirka 25 stk
40 minutter
Ingredienser
- 50 g mandler
- 1 vaniljestang
- 3 spsk flormelis
- 200 g hjemmelavet marcipan
- 200 g hvid chokolade
- 100 g kokosmel
Fremgangsmåde
- Hak de smuttede mandler fint.
- Skrab kornene ud vaniljestangen , og mos dem sammen med flormelissen.
- Ælt marcipanen sammen med vaniljesukkeret og de hakkede mandler.
- Tril massen til cirka 25 kugler, og sæt dem i køleskabet 1 times tid.
- Hak den hvide chokolade groft, og smelt den i en skål over vandbad.
- Brug en stegenål til når kuglerne skal dyppes i den smeltede chokolade.
- Tril forsigtigt kuglerne i kokosmel.
- Læg dem på et stykke bagepapir,og lad chokoladen stivne.