Tomaten har en unik variation af C-vitamin, der er stærkere end nogen anden. Dette C-vitamin er så kraftigt, at det bekæmper patogener på en unik måde og forhindrer mange sygdomme i at udvikle sig.
Ristet ravioli med tomatsalat
4 personer
30 minutter
Ingredienser
- 200 g tomater
- 1/2 avocado
- 1/2 citron
- 1/2 chili
- 1 fed hvidløg
- 1/2 potte frisk basilikum
- 1 spsk olivenolie
- Salt og peber
- 8 stk ravioli med spinat
- 1/2 dl olivenolie
- 1/2 potte kørvel
Fremgangsmåde
- Hak tomaterne fint.
- Halvér avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Skær kødet i små tern, og dryp citronsaft over.
- Flæk chilien, fjern kernerne, og hak fint.
- Vend tomaterne med avocado, chili og presset hvidløg.
- Hak basilikum, og vend i salsaen med olivenolie.
- Smag til med salt og peber.
- Varm olien i en lille gryde, og steg raviolierne 1-2 min. på hver side, til de er sprøde.
- Lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir.
- Anret tomatsalsaen på skeer, og top med sprødstegte ravioli.
- Pynt med kørvel.