Lav din egen pizza, det smager skønt og tager ingen tid – denne opskrift er tilmed glutenfri.
Vegetar pizza
2 store eller 4 små
30 minutter
Ingredienser
- 1 tsk Vinstens bagepulver (glutenfrit)
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk HUSK
- 6 æg
- 3 dl solsikkekerner
- 3 dl revet squash
- 1 avocado
Tomatsauce:
- 2 dl semidried tomater
- 3 spsk hvidvinseddike
- 3 spsk birkesød
- 2 tomater
- Oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Lav først bunden ved at køre alle ingredienserne igennem en foodprocessor.
- Fordel dejen på 2 bageplader beklædt med bagepapir.
- Dejen skal ikke være mere end 1 cm tyk. Bag bundene i ca. 7 minutter.
- Bland tomatsaucen imens.
- Smør tomatsaucen på din pizza og fordel din toping ud over pizzaerne, f.eks gedeost, løg, svampe, tomater.
- Giv pizzaerne 5 minutter mere i ovnen og pynt med avocado, urter eller blomster kun fantasien sætter grænser.
- Server pizzaerne alene eller med en salat.