Raw food / rå fødevarer
Raw bananbrød
10 personer
10 minutter & 5 – 6 timer dehydrering
Ingredienser
Redskaber: Blender/foodprocessor & dehydrator
- 2,5 kop havregryn
- 1,25 kop macadamia nødder
- 1/2 kop hørfrø
- 2 bananer
- 1/4 kop agave
- 1/4 kop dadler + 1 tsk vand = dadel pasta
- 1 tsk vaniljeekstrakt eller 1/2 vanillekorn
- 1/2 tsk salt
Fremgangsmåde
- Blend havregryn, nødder og hørfrø til mel, enten sammen eller separat, afhængigt af om du vælger en food processor eller blender.
- Lav din dadel pasta ved at blande dadler og vand i en blender.
- Tilsæt alle ingredienserne i en skål og tilsæt bananerne, og bland det hele let sammen.
- Ælt massen og form den til et brød. Læg den på et dehydratorark eller bagepapir.
- Dehydrere ved 165 grader i 1-2 timer indtil skorpeform på ydersiden. Når brødet er fast nok, skæres det i skiver.
- Dehydrere skiverne ved 115 grader i yderligere 3-4 timer eller indtil det er færdig.