Der findes mange variationer af poke bowls, og det er kun din fantasi der sætter grænser. Denne version er med bla. mango. Fisk eller kød kan tilsættes efter behov.
Poke bowls er en hawaiianske spise som både er visuelt indbydende, delikat og ultra sund.
Poke bowl med mango
2 personer
20 minutter
Ingredienser
- 175 g quinoa
- 2-300 g frisk grønkål, hakket el. fintsnittet
- 160 gram rød spidskål, hakket el. fintsnittet
- 200 g edamame bønner
- 1 gulerod, fint revet
- 8 cherry tomater, halveret
- 1 mango, i mindre tern
- 8 g sort sesamfrø
Miso-lime dressing:
- 12 spiseskefulde sød hvid miso
- 2 teske finthakket hvidløg
- 4 spiseskefulde agavesirup eller honning
- 4 spiseskefulde sesamolie eller solsikkeolie
- 1/2 dl friskpresset limejuice
- 4 teske sojasovs
- 6 spiseskefulde vand
Fremgangsmåde
Anretning af dine poke bowls
- Tag en passende skål, som du vil anrette i.
- Læg grønkål i bunden af skålen.
- Læg råvarerne ovenpå (pænt ved siden af hinanden).
- Drys sesamfrø over.
- Dressingen hældes over retten i den ønskede mængde.