Denne pastaret er nem at lave og smager skønt. En idel ret til vegetarer, idet linserne tilføjer retten en masse proteiner.
Pastaret med linser og grøntsager
4 personer
20 minutter
Ingredienser
- 2 kopper fuldkornspenne
- 1 spsk neutral kokosolie til stegning
- 3 gulerødder, i tern
- 4 fed hvidløg, fint hakket
- 4 forårsløg, fint hakket
- 3 kopper broccoli
- 3 kopper frisk spinat, grovt hakket
- 300 g grønne linser, evt forkogt dagen inden el på dåse/glas
- 2 kopper tomat passata
- 2-3 tsk tørret chili
- 6 spsk parmasan, revet
- Sort peber
- 1 spsk olivenolie til servering
Fremgangsmåde
- Kog penne efter anvisning
- Tag en stor stegepande og tilsæt olien over medium varme. Svits gulerødder, hvidløg, forårsløg og broccoli i 5-6 minutter.
- Tilsæt spinat, linser, passata og chili. Tilsæt 1-2 kopper vand og lad det simre til væsken er absorberet.
- Tilsæt penne, samt lidt af pasta vandet og rør for at kombinere.
- Server i skåle med revet parmasan, sort peber og olivenolie over.