Pastaret med linser og grøntsager

Denne pastaret er nem at lave og smager skønt. En idel ret til vegetarer, idet linserne tilføjer retten en masse proteiner.

Pastaret med linser og grøntsager

 4 personer

 20 minutter

Ingredienser

  • 2 kopper fuldkornspenne
  • 1 spsk neutral kokosolie til stegning
  • 3 gulerødder, i tern
  • 4 fed hvidløg, fint hakket
  • 4 forårsløg, fint hakket
  • 3 kopper broccoli
  • 3 kopper frisk spinat, grovt hakket
  • 300 g grønne linser, evt forkogt dagen inden el på dåse/glas
  • 2 kopper tomat passata
  • 2-3 tsk tørret chili
  • 6 spsk parmasan, revet
  • Sort peber
  • 1 spsk olivenolie til servering

Fremgangsmåde

  1. Kog penne efter anvisning
  2. Tag en stor stegepande og tilsæt olien over medium varme. Svits gulerødder, hvidløg, forårsløg og broccoli i 5-6 minutter.
  3. Tilsæt spinat, linser, passata og chili. Tilsæt 1-2 kopper vand og lad det simre til væsken er absorberet.
  4. Tilsæt penne, samt lidt af pasta vandet og rør for at kombinere.
  5. Server i skåle med revet parmasan, sort peber og olivenolie over.