Pandekager

Disse tynde lækre pandekager lige til at rulle eller servere med rørsukker og marmelade eller dit favoritfyld

Pandekager

 4-5 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 4 æg
  • 1/2 tsk Himalaya salt
  • 3 dl plante / mælk
  • 1 dl alkoholfri øl ( gør dem sprøde )
  • 250 g hvedemel / boghvedemel ( rig på mineraler )
  • 2 spsk neutral kokosolie
  • 1 tsk rørsukker / kokossukker
  • Neutral kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Æg, mel, salt og sukker skal piskes godt sammen.
  2. Tilsæt mælken, øl samt smeltet kokosolie lidt efter lidt og pisk alle klumper væk.
  3. Brug mælken til at justere om du vil have tykke eller tynde pandekager. Hvis dejen er tyk, så bliver pandekagerne det også.
  4.  Tag lidt olie på panden og steg pandekagerne i jævn varme til de er lysebrune. Det er ikke nødvendigt at bruge olie hver gang du laver en ny pandekage.

TiP.

For at gøre pandekagerne mere friske, kan man bruge bær, krydderurter eller lidt chokoladesovs til at pynte dem med. Hvis du elsker frugt, kan du rulle en pandekage rundt om en banan og pynte den med chokoladesovs.