Øllebrød er en kendt ret som de fleste kan huske fra barndommen, og elsket af mange.. Prøv denne dejlige opskrift med frisk presset æblemost og hvidtøl.
Øllebrød
4 personer
30 minutter
Ingredienser
- 1 tsk kanel
- 1 dl hvidtøl
- 1 kvart rugbrød, gerne med kerner
- 1/2 dl æblemost gerne frisk presset
- 1 tsk rørsukker / kokossukker
- 1/2 dl vand
- 1 1/2 dl plantemælk eller komælk
Fremgangsmåde
- Skær rugbrødet i små stykker.
- Hæld hvidtøl, vand og æblemost over og lad det stå koldt natten over – minimum nogle timer.
- Blend blandingen.
- Kog øllebrøden, pas på den ikke brænder på.
- Smag den til med sukker eller citronsaft.
- Server med flødeskum, mælk, yoghurt, nødder eller friske bær på toppen.