Denne nøddebund er meget nem at lave og smager himmelsk med flødeskum og friske bær på toppen. Mascarpone creme fungere også rigtig godt med friske bær..
Nøddebund
1 bund – 24 cm
tilberedning 10 min. & bagetid 25 min.
Ingredienser
- 4 æggehvider
- 2 dl rørsukker
- 200 gram mandler, fintmalede
- 70 g smeltet, afkølet plantesmør
- 1 tsk. hvedemel, til springformen
Fremgangsmåde
- Pisk æggehviderne stive, og tilsæt sukker 1 spsk. ad gangen under stadig piskning, til massen er tyk og skinnende.
- Vend mandler og smør forsigtigt i.
- Smør en springform(24 cm) med neutral kokosolie, og drys efter med mel, fyld nøddemassen i formen. Bag nøddebunden ved 180 grader i ca. 25 minutter på ovnens midterste rille. Lad bunden køle lidt ned, før den vendes fra formen ud på et serveringsfad.