Jeg er vild med hjemmelavet remoulade, specielt til fiskefrikadeller.
Det er utrolig nemt og hurtigt selv at lave den, istedet for at købe dem med alle E-numrene.
TITLE
cirka 2 dl
15 minutter
Ingredienser
- 1 spsk cremefraiche (18%)
- 1 spsk finthakket purløg
- 1 spsk finthakket cornichoner
- 1 spsk finthakket rødkål
- 1 spsk finthakket gulerod
- 1 spsk finthakket kapers
- 1 tsk finthakket løg
- 3 spsk hjemmelavet mayonnaise
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk stærk sennep
- Gurkemeje
- Salt, peber, sukker efter smag
Fremgangsmåde
- Alt skal hakkes fint, bland det hele og smag til med krydderier.
- Brug gurkemejen til at bestemme remoulades farve.
- Lad remouladen stå på køl i 30 minutter.