Luksus karrysild

Denne skønne karrysild smager himmelsk og en klassiker på julefrokostbordet.

Hvis du vil undgå for mange pesticider samt antibiotika og mindske miljøbelastningen, bør du gå efter disse mærkningsordninger. De er ikke fejlfri men det bedste valg for dig og miljøet når du vil købe fisk.

Luksus karrysild

 6 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 6 marineret sildefileter
  • 2-3 tsk indisk karry, efter smag
  • 5-6 spsk hjemmelavet mayonnaise
  • 5-6 spsk creme fraiche 38%
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 rødløg, finhakket
  • 1 madæble, finhakket

Fremgangsmåde

  1. Skær sildefileten i mundrette bidder.
  2. Varm neutral kokosolie på en pande.
  3. Svits karryen ved svag varme et par minutter, indtil den skifter farve og dufter!
  4. Lad det køle af og bland herefter karry, mayonnaise og creme fraiche sammen med sildebidderne. Lad karrysilden trække nogle timer i køleskab. Gerne til dagen efter.
  5. Inden servering blandes æbler i din færdige karrysild og toppet med de finhakket rødløg