Lakridssmåkager er en lidt anderledes småkage men elsker du lakrids, er denne småkage et hit. Denne lille lækre sag har den mest intense smag af lakrids og har en syrlig kant fra de små tranebær. Vi har anvendt Raw Liquorice Powder fra Johan Bülow. Der findes sikkert mange andre gode former for lakridspulver der snildt kan anvendes.
Lakridssmåkager
30 stk.
1 time & 20 minutter incl hævetid
Ingredienser
- 15 stk lakrids
- 200 g hvedemel
- 160 g palme eller rørsukker
- 1/2 tsk bagepulver
- 125 g smør
- 1 æg
- 70 g tørrede tranebær
- 20 g lakridspulver
Fremgangsmåde
- Klip lakridserne i små stykker.
- Bland alle ingredienser og ælt dejen.
- Tril dejen til en pølse. Pak den ind i folie og læg den i køleskabet i 1 time.
- Skær rullen ud i tynde skiver og tryk dem en smule flade.
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Læg småkagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 8 minutter.
- Lad småkagerne køle af på en rist.