Kylling i chokoladesauce

Køb økologisk kylling for at sikre dyrevelfærd og mindske indtaget af kedelig kemi. Økologi er en landbrugs- og fødevareproduktion, hvor man tager særlige hensyn til miljø, natur og dyrevelfærd. I økologi er der meget fokus på, at dyrene kan udføre deres foretrukne naturlige adfærd, og at dyrene har adgang til motion i det fri.

Kylling i chokoladesauce

 4 personer

 45 minutter

Ingredienser

  • 450 g kylling
  • Frisk pasta
  • 1-2 tsk kakaopulver
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk neutral kokosolie
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 stilke bladselleri
  • 1/2 l hønsebouillon
  • 1-2 spsk maizener
  • 1/2 tsk palmesukker
  • Persille

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisning
  2. Hvis kyllingerne er store, skær dem da i mindre stykker. Varm halvdelen af olien i en stegegryde.
  3. Krydr kødet og brun det i gryden.
  4. Tag kødet op og hak løg og hvidløg.
  5. Skær grøntsagerne i strimler eller små stykker.
  6. Tilsæt resten af olien i gryden og svits grøntsagerne.
  7. Kom kødet i gryden igen og hæld bouillonen ved.
  8. Lad retten simre i 10 minutter.
  9. Bland maizena med lidt koldt vand og jævn saucen.
  10. Bland kakaopulver med en spsk kogende vand og jævn saucen færdig med chokoladen.
  11. Giv retten et opkog og smag til med salt og peber.
  12. Drys med persille og server med frisk pasta.