Masala chai som bogstaveligt talt er en blandet-krydderete, er en smagfuld tedrik fremstillet ved at brygge sort te med en blanding af aromatiske krydderier og urter.
Med oprindelse i det indiske subkontinent.
Kokos Masala Chai
2 personer
15 minutter
Ingredienser
- 50 g mandler ( iblødsat natten over )
- 750 ml masala chai
- 6-8 friske dadler
- 1 tsk kokos sukker (valgfrit)
- 1 tsk rå mandel smør – se opskrift her
- 1 1/2 tsk johannesbrød
- 2 tsk Sojalecithin (valgfrit)
Fremgangsmåde
- Blend mandler sammen med 750 ml varmt eller koldt masala chai og si det gennem en saftpose eller en fin sigte, hvis du ønsker en finere chai.
- Kom blandingen tilbage i blenderen sammen med de øvrige ingredienser og blend indtil der ikke er stykker af dadler.
- Varm din chai i en gryde, forsigtig så den ikke overstige 70 grader.