Super nemme veganske cheesecakes.
Kokos & lime cheesecakes
10 stk
30 minutter & 1 døgn på frost samt iblødsætning
Ingredienser
Bund:
- 100 g ristede eller rå mandler
- 35 g tørret kokos
- 10 Medjool-dadler
Fyld:
- 300 g cashewnødder, gennemvædet natten over
- 1/2 kop kokosmælk
- 1/3 kokosyoghurt
- 170 ml ris malt sirup
- 1 1/2 tsk ren vaniljeekstrakt
- revet skal of 2 limes
Fremgangsmåde
Bund:
- Kom alle ingredienser i en foodprocessor, og kombiner, indtil blandingen klæber sammen, når den presses mellem fingrene, hvis den ikke klæber, skal du tilføje endnu en eller to dadler.
- Læg lige store mængder i en silicone form og tryk godt ned. Bundene skal cirka være 1 cm. Anbring i fryseren, mens du laver fyldet.
Fyld:
- Skyl og tør cashewnødder med et forklæde.
- Kom alle ingredienser i en blender med høj hastighed, og blend indtil fyldet er glat og cremet. Kan tage et par gange men stop og omrøring med en ske, hvis nødvendigt.
- Hæld fyldet over i i kageformene, bank eventuelle luftbobler forsigtigt ud og glat toppen.
- Placer i fryser natten over.
- 10 minutter inden servering tages de ud af fryseren og pyntes med friske bær.