Denne budding er den perfekte kombination af smag, sammen med dens fordele som en fremragende kilde til daglig fiber, antioxidanter og protein. Omega-3 fedtsyrerne er gode til hjernefunktion, og chia er særligt gode til at sænke dit LDL-kolesterol, mens gurkemeje er antiinflammatorisk.
Kokos, citron, gurkemeje og chia budding
2 personer
10 minutter samt 1 time på køl
Ingredienser
- 400 ml kokosmælk
- 4 cm frisk gurkemeje
- 2 cm ingefær (valgfri men øger curcumin absorption)
- Saften samt skal fra 1 citron
- ⅛ til ¼ kop ahornsirup
- 90 ml chia frø
Fremgangsmåde
- Bland kokosmælk, gurkemeje og ingefær. Hvis din kokosmælk ikke kombinerer, kan den varmes forsigtigt op, indtil kokoscremen smelter. Det bør kun blive hånd varmt.
- Bland citronsaft, skal og ahornsirup i.
- I en krukke (med et lufttæt låg) blandes gurkemeje mælkeblandingen og chia frø. pisk eller ryst krukken indtil det er godt blandet.
- Lad det stå i køleskabet i 30 minutter til 1 time, indtil al mælk er absorberet.