jordbærmarmelade

Jordbær er en sød, lækker frugt, der også er et ernæringsmæssigt kraftcenter og en helt fantastisk frugt. De er fyldt med vitamin A, B-kompleks, & E og mineraler såsom mangan, jern og zink. De er rige på antioxidanter, hvilket øger deres evne til at genopbygge, reparere og forynge kroppen.

Jordbærmarmelade

  cirka  300 g

  30 minutter

Ingredienser

  • 1/2 dl vand
  • 500 g jordbær
  • 500 g rørsukker
  • Gelatine eller husblas (efter angivelse på pakken)
  • Atamon

Fremgangsmåde

  1. Rens, skyld og halver alle bær.
  2. Vand, sukker og bær småkoges i 20 minutter under låg.
  3. Tilsæt geleringsmiddel og følg anvisningen på pakken.
  4. Skum af og kom marmeladen på rengjorte, atamonskyllede glas.
  5. Opbevares i køleskab.