Comwell er en hotelkæde bestående af 16 hoteller i Danmark og 2 hoteller i Sverige, og nu ønsker kæden at igangsat en omfattende økologisk omstilling

Peter Schelde, koncernchef i Comwell giver udtryk for, at De ønske en grønnere fremtid, og har blandt andet derfor sendt mere end 200 medarbejder på uddannelse, så hotellerne er nu klar til at gå en mere bæredygtig fremtid i møde bl.a. med Det Økologiske Spisemærke i bronze.

 

“Med en bæredygtig omstilling kan en hotelkæde på vores størrelse være med til at gøre en reel forskel for både mennesker og miljø. Vi oplever samtidig, at vores gæster og samarbejdspartnere i stigende grad stiller krav til den måde, vi driver forretning på. De forventer, at vi passer bedre på miljøet i fællesskab. Det er glædeligt at opleve, og vi ønsker selvfølgelig at tage ansvar for at minimere vores ressourceforbrug” siger Peter Schelde.

Gæsterne vil i fremtiden opleve en øget kvalitet

Den store omstilling hen imod en økologisk omstilling har blot taget et år for den store kæde. Comwell hotellerne startede med en økologiprocent på 5% og er i dag oppe på 50% i gennemsnit.

Med det nye Økologiske Spisemærke i bronze, betyder det at mere end de 600.000 gæster nu kan opleve at måltid der er 30-60% økologiske.

“Det har givet vores restauranter et kæmpe kvalitetsløft, at arbejde mere bæredygtigt og med økologiske råvarer. Vi er beviset på, at man kan være bæredygtige uden at gå på kompromis med den gode oplevelse. Fokus på bæredygtighed er med til at højne totaloplevelsen for både gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere” siger Peter Schelde.

Kilde: Det Økologiske Spisemærke

Forfatter: Reaktionen på ecolove