Hjemmelavet Holiday dip er en klassisk dip som de fleste danskere elsker. Det er utroligt nemt at lave den selv, og så undgår du alle de kedelige E-numre.
Serveres med kød eller som dip til rå grøntsager eller hjemmelavet chips.
Læs artiklen: Få styr på E-numrene
Holiday dip
2 personer
30 minutter
Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 3 dl creme fraiche 9%
- 2 peberfrugter
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk røget paprika
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skær peberfrugterne over på midten og rens dem. Læg dem på en bageplade med bagepapir med den skåret side nedad. Grill dem på grillen eller i ovnen til de er helt sorte. Lad dem køle af og put dem i en plastikpose. Lad dem ligge i posen i 10 minutter og tag derefter skindet af dem.
- Blend peberfrugterne med olivenolien. Tilsæt de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber og sæt dippen på køl.