Hjemmelavet chokolademysli smager meget bedre en det købte, og fordelene ved selv at lave sin egen mysli er at du kender alle ingredienser – kan bruge økologiske råvarer og spare miljøet for unødvendigt emballage.
Hjemmelavet chokolademysli
600 g
15 minutter
Ingredienser
- 250 g havreflager
- 3 spsk kokosolie
- 100 g sesamfrø
- 1 hndf kakaopulver
- 150 g grofthakkede mandler
- 1/2 dl honning
- 125 g rosiner
- 75 g hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Varm olien i en stor stegepande og rist nødder, frø og flager heri.
- Drys med lidt kakaopulver. Rør rundt.
- Tilsæt forsigtigt honningen og rist videre.
- Lad myslien køle af på en brædepande beklædt med bagepapir før den blandes med tørret frugt og chokolade.
TEXT
TITLE
2 personer
30 minutter
2 personer
30 minutter
Ingredienser:
TEXT
Fremgangsmåde:
TEXT