Havregrød med æbler og kanel er en dejlig sund og nem opskrift. Man kan med fordel drysse lidt friske bær på toppen
Havregrød med æbler og kanel
4 personer
45 minutter
Ingredienser
- 2 sprøde æbler, hakket i mundrette stykker med skræl
- 2 sprøde æbler, revet med skræl
- 1 kop havregryn, gerne glutenfri
- 4 kopper vand
- 3 spsk kokossukker
- 1/4 tsk kanel
- ¼ tsk salt
- ½ kop kokosyoghurt
Fremgangsmåde
- Brug en mellem stor gryde og rist havregrynene, omrør hele tiden cirka 2 minutter så det ikke brænder på.
- Tilsæt vand og de revet æbler; lav et opkog og reducer varmen og lad det simre i 10 minutter, omrør jævnligt.
- Når grøden har kogt i 10 minutter, rør de hakkede æbler, 2 spsk kokossukker, kanel og salt i; Fortsæt med at koge, omrør lejlighedsvis, indtil æblerne er bløde og grøden er ret tyk, 15 til 20 minutter længere.
- Fordel grøden i 4 mellem store skåle. Top hver portion med 2 spsk yoghurt og kanel