Denne hjemmelavet hamp mælk opskrift, kan nemt erstatte din almindelige mælk og byder på en masse sundhedsmæssige fordele.
Læs artiklen: 5 sundhedsmæssige fordele ved hampfrø
Hamp mælk
500 ml
10 minutter
Ingredienser
- 1 kop rå økologiske afskallede hampefrø
- 500 ml filtreret vand
- knsp. Himalaya salt
Fremgangsmåde
- Kom hampfrøene, vandet og saltet i din blender og blend ved høj hastighed i 30 til 60 sekunder, indtil frøene er helt pulveriserede.
- Brug mælken som den er for at maksimere ernæringen. Eller si den gennem en saftpose, hvis du ønsker en mere “ren” version.
- Ønsker du en sødere version, skyl din blenderbeholder og hæld den renset mælk tilbage. Tilsæt vanilje, naturligt sødestof eller enhver form for aroma og blend igen, indtil den er glat og cremet.
- Opbevar mælken i en lukket beholder i køleskabet. Hamp mælk kan holde i cirka 3 dage i et koldt køleskab.