Grøntsagswok

En af de fantastiske ting ved at inkorporere flere frugter og grøntsager i vores kost er den måde, vores smagsløg ændrer sig, og trangen til flere og flere friske ingredienser over tid vil naturligt opstå. Du vil automatisk, begynde at længes efter råvarer der giver dig mere energi og næring. Med alle de mineraler, som spinat giver dig, hjælper du også med at begrænse enhver trang til de fødevarer du ved ikke gavner dit helbred.

Grøntsagswok

  2 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 200 g gulerødder
  • 500 g broccoli
  • 200 g grønne bønner skåret i halve
  • 300 g  tofu, skåret i tern
  • 3 spsk kokosolie
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk karry
  • 1/2 stk rød peber skåret i mindre stykker
  • 400 ml kokosmælk
  • evt. 1 1/2 majsmel til jævning
  • Persille til pynt

Fremgangsmåde

  1. Gulerødder og broccolistænglen skrælles og skæres i små tern.
  2. Kom ternene i en wokgryde sammen med grønne bønner, tofu, fedtstof, salt samt karry.
  3. Svits et par minutter, dæk bunden af wokken med lidt vand og dampkog under låg i 5 minutter.
  4. Resten af broccolien deles i små buketter og tilsættes sammen med rød peber og kokosmælk.
  5. Kog 3 minutter mere og jævn evt. med majsmel (eller andet mel) udrørt i vand.
  6. Pynt med hakket persille og server.