Disse lækre veganske samt vegetariske frikadeller smager skønt og er meget nemme at lave, da de passer sig selv i ovnen – som bonus er børnene vilde med dem.
Grøntsagsfrikadeller (Vegansk)
2o stk.
40 minutter
Ingredienser
- 1 kop frosset majs
- 1 kop frosne ærter
- 1 kop havregryn
- 1 dåse/ glas kikærter, skyllet og drænet
- 1 kop brødkrummer
- 1/4 kop næringsgær
- 1 tsk løg pulver
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 tsk salt
- 3 kopper baby spinat
- 1 kop veganskmælk
- vegetabilsk olie
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 190˚C
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor undtagen vegetabilsk olie.
- Blend indtil alle ingredienser er godt blandede og tekstur er glat.
- Form frikadellerne ved hjælp af en ske.
- Placer frikadellerne på en smurt bageplade.
- Bages 15 minutter, vend dem og bag dem i yderligere 10 minutter.
Servers med tomatsalat, bagt kartoffel og krydret mayonnaise.