grøntsagsfrikadeller

Disse lækre veganske samt vegetariske frikadeller smager skønt og er meget nemme at lave, da de passer sig selv i ovnen – som bonus er børnene vilde med dem.

Grøntsagsfrikadeller (Vegansk)

  2o stk.

  40 minutter

Ingredienser

  • 1 kop frosset majs
  • 1 kop frosne ærter
  • 1 kop havregryn
  • 1 dåse/ glas kikærter, skyllet og drænet
  • 1 kop brødkrummer
  • 1/4 kop næringsgær
  • 1 tsk løg pulver
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk salt
  • 3 kopper baby spinat
  • 1 kop veganskmælk
  • vegetabilsk olie

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 190˚C
  2. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor undtagen vegetabilsk olie.
  3. Blend indtil alle ingredienser er godt blandede og tekstur er glat.
  4. Form frikadellerne ved hjælp af en ske.
  5. Placer frikadellerne på en smurt bageplade.
  6. Bages 15 minutter, vend dem og bag dem i yderligere 10 minutter.

Servers  med tomatsalat, bagt kartoffel og krydret mayonnaise.