Grønkålssalat med æbler & granatæble

Grønkål gemmer på meget beta-caroten som er forstadiet til A-vitamin, som bl.a. er godt for øjnene, og K-vitamin samt B- og C-vitaminer. Grønkål er også rig på kalk, fosfor, mangan og er en af de bedste kilder til magnesium, som mange er i underskud med.

Grønkålssalat med æbler & granatæble

  4 personer

  30 minutter

Ingredienser

  • 1 pose grønkål
  • 3 æbler evt. Cox Orange
  • 1 granatæble
  • 1 rødløg

Dressing:

  • 1 spsk grov sennep
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk lys vineddike el hvid balsamico
  • 40 g valnøddekerne

Fremgangsmåde

  1. Snit grønkålen fint.
  2. Skær æblet i tynde både
  3. Hak rødløget fint
  4. Fjern kerne fra granatæblet og
  5. Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten.

Smager glimrende til en god bøf.