Som alle andre økologiske dyr, har også kyllinger adgang til udendørs arealer med græs eller anden plantevækst. Kyllinger i økologisk produktion skal være af langsomt voksende racer, således at de får en naturlig udvikling og undgår smertefulde benproblemer.
Grillet kylling med lun græskarsalat
4 personer
60 minutter
Ingredienser
- 2 hokkaidogræskar
- 3-4 spsk. olivenolie
- salt
- 200 g græskarkerner
- 2-3 tsk. salt
- 6 spsk. citronsaft
- 200 g rucola
- 4 kyllingebryster, gerne med skind
- lidt olie til stegning
- salt
Fremgangsmåde
- vask græskarret. skær det over, og skrab kernerne ud med en ske (gem kernerne).
- Skær græskarret i grove stykker, og vend dem med lidt olie og salt. Bag det ved 200° i 25-30 minutter, eller til græskarret er mørt.
- Rist græskarkernerne på en varm, tør pande i 1-2 minutter. Kom salt og citronsaft på, og lad citronsaften dampe væk. Lad græskarkernerne køle af. Vend græskar med rucola og sprøde græskarkerner lige inden servering.
- Gril kyllingen imens på grillen eller en grill pande, til den er gennemstegt. Krydr med salt.