Gnocchi, nok mest kendt fra Italien, stammer oprindeligt fra Mellemøsten. Gnocchi laves af kartofler, durummel, æg og parmesan ost..
Gnocchi med spinat og pinjekerner
4 personer
20 minutter
Ingredienser
- Gnocchi til 4 pers
- 2 spsk kokosolie neutral / smør
- 2 spsk pinjekerner
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 kg frisk spinat
- 1/4 tsk Himalayan salt
- 1/4 tsk friskmalet sort peber
- 1/4 kop finskåret parmesanost
- Drys med parmesanost.
Fremgangsmåde
- Kog gnocchi i henhold til pakningsanvisninger.
- Varm kokosolie / smør i en stor nonstick stegepande over medium varme.
- Tilsæt pinjekerner; kog 3 minutter eller indtil pinjekernerne er let brunede, omrør hele tiden.
- Tilsæt hvidløg; kog 1 minut.
- Tilsæt gnocchi og spinat; kog 1 minut eller indtil spinaten falder sammen, omrør konstant.
- Krydr med salt og frisk kværnet peber.