Squash er rig på kostfiber, men lav på kalorier. Det er en god kilde til B-vitamin folat, C-vitamin og mineralkalium.
Squash har en vidunderlig evne til at tiltrække smag. Rå, strimlet, revet, terninger eller skåret, squashen er lige anvendelig i alle farver, former og kombinationer.
Fyldte squash
2 personer
50 minutter
Ingredienser:
- 2 store squash
- 1 tsk karry
- 2 tsk olivenolie / ghee
- 250 g frisk spinat, skyllet grundigt
- 65 g mandler eller hasselnødder, grofthakkede
- 1/3 rød peber, skåret i tern
- 1 1/4 tsk salt
Fremgangsmåde:
- Enderne skæres af squashen, som skæres igennem på langs.
- Udhul squashen med en ske og skær indmaden i små stykker.
- Svits karry et øjeblik i en gryde med fedtstof, tilsæt squash-indmad og de øvrige ingredienser.
- Svits i 4-5 minutter.
- Læg de udhulede sqaush på en bageplade og kom fyldet på.
- Bages 30-40 minutter ved 180 grader.
- Serveres alene eller med salat eller kød.