fyldte squash

Squash er rig på kostfiber, men lav på kalorier. Det er en god kilde til B-vitamin folat, C-vitamin og mineralkalium.

Squash har en vidunderlig evne til at tiltrække smag. Rå, strimlet, revet, terninger eller skåret, squashen er lige anvendelig i alle farver, former og kombinationer.

Fyldte squash

  2 personer

  50 minutter

Ingredienser:

  • 2 store squash
  • 1 tsk karry
  • 2 tsk olivenolie / ghee
  • 250 g frisk spinat, skyllet grundigt
  • 65 g mandler eller hasselnødder, grofthakkede
  • 1/3 rød peber, skåret i tern
  • 1 1/4 tsk salt

Fremgangsmåde:

  1. Enderne skæres af squashen, som skæres igennem på langs.
  2. Udhul squashen med en ske og skær indmaden i små stykker.
  3. Svits karry et øjeblik i en gryde med fedtstof, tilsæt squash-indmad og de øvrige ingredienser.
  4. Svits i 4-5 minutter.
  5. Læg de udhulede sqaush på en bageplade og kom fyldet på.
  6. Bages 30-40 minutter ved 180 grader.
  7. Serveres alene eller med salat eller kød.