Fyldte peberfrugter er en herlig ret og nemme at lave.
Foruden C-vitamin indeholder peberfrugter A-vitamin (betacaroten), E-vitamin og de såkaldte flavonoider, en gruppe plantestoffer, der virker kraftigt antioxidante. Flavonoiderne er de stoffer, der giver planterne farve og duft – og beskytter dem mod sygdomme og skadedyr.
Fyldte peberfrugter med Pintobønner
4 personer
45 minutter
Ingredienser
- 1/2 kop brune ris
- 1 medium løg
- 3 spiseskefulde kokosolie
- 850 g Pintobønner, drænet og skyllet godt 30-60 sekunder
- 400 g tomatsauce
- 1/3 kop vand
- 1/2 kop cheddar ost
- 1/8 tsk peber
- 1/2 tsk spidskommen
- 1 tsk chili pulver
- 4 store røde peberfrugter
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 g
- Kog risene.
- Skræl løg og skær dem i tern.
- Varm olie i en stor stegepande over medium varme, tilsæt løg og sauter 1 minut. skru varmen ned til lav.
- Mos de drænet pintobønner med gaffel og tilsæt dem til stegepanden.
- Tilsæt tomatsaucen, vand, 1 spsk ost, kogt ris og krydderier til bønneblanding og rør godt.