Frikadeller

Disse lækre frikadeller er med æbler som giver dem et tvist af sødme og samtidig giver bacon dem en lidt røget smag.

Frikadeller

 14 stk

  30 minutter

Ingredienser

  • 500 g svinefars
  • 100 g bacon i tern
  • 1 æble
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1 tsk salt
  • Tvist friskkværnet serber
  • Neutral kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skræl æblet og riv æblet
  2. Hak løg og hvidløg.
  3. I en skål røres alle ingredienserne sammen.
  4. Smelt olien på en varm pande
  5. Form frikadellerne med en ske og læg på panden.

Tip:

Frikadellerne kan også steges i en ovn. Læg blot de formede frikadeller på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader i ca 20 min og vend dem efter ca. 10 min.