Disse lækre frikadeller er med æbler som giver dem et tvist af sødme og samtidig giver bacon dem en lidt røget smag.
Frikadeller
14 stk
30 minutter
Ingredienser
- 500 g svinefars
- 100 g bacon i tern
- 1 æble
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 æg
- 2 dl havregryn
- 1 tsk salt
- Tvist friskkværnet serber
- Neutral kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
- Skræl æblet og riv æblet
- Hak løg og hvidløg.
- I en skål røres alle ingredienserne sammen.
- Smelt olien på en varm pande
- Form frikadellerne med en ske og læg på panden.
Tip:
Frikadellerne kan også steges i en ovn. Læg blot de formede frikadeller på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader i ca 20 min og vend dem efter ca. 10 min.