Flutes (Glutenfri)

Inden brødene bages, kan du pensle dem med æg, mælk eller vand og drysse med kerner eller frø. Brødene kan fryses ned så du altid har lækkert brød lige ved hånden

Flutes (Glutenfri)

  8 stk.

  35 minutter + hævetid

Ingredienser

  • 25 g olivenolie
  • 1 tsk honning eller agave sirup
  • 1/2 l vand
  • 30 g gær
  • 3 spsk HUSK
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g solsikkefrø
  • 50 g boghvedemel
  • 150 g kartoffelmel
  • 120 g rismel
  • 110 g kikærtemel
  • en smule himalaya salt
  • 1/2 tsk stødt koriander eller anden krydderi

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Bland vand og honning, smuldr gæren ned heri. Tilsæt HUSK og lad det stå i et par minutter.
  3. Bland lidt mel i blandingen og tilføj olien.
  4. Tilsæt salt og resten af melet.
  5. Ælt dejen godt og form 8 flutes. Lad dem ligge og hæve til dobbelt størrelse tildækket med et hviskestykke.
  6. Bag brødene i ca. 15-20 minutter.