Farsbrød med sorte bønner

Dette lækre vegetariske farsbrød, er super nemt at lave og smager vidunderligt – Bon appetit..

Farsbrød med sorte bønner

 4 personer

 1 time

Ingredienser

  • 3 spsk hørfrømel
  • 1/2 kop vand
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 lille løg
  • 3 hvidløgsfed, hakket
  • 1 rød paprika, fint hakket
  • 1 gulerod, revet
  • 1 jalapeno, uden kerne og i tern
  • 2 teskefulde spidskommen
  • 1 spsk chili pulver
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1/4 tsk cayenne peber, hvis du kan lide det stærkt
  • 1/4 kop frisk koriander, fint hakket
  • 2 dåser sorte bønner, skyllet og drænet – køb evt sorte bønner og kog dem selv for at undgå dåser!
  • 3/4 kop sød majs
  • 1/2 kop glutenfri havregryn
  • 1/2 kop glutenfri havremel (du kan lave din egen, med en stavblender eller minihakker).
  • salt og peber

Avocado creme:

  • 1/3 kop salsa verde (grøn salsa)
  • 1/2 avocado, most
  • 2 spsk koriander, fint hakket

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Smør en 2o cm. ca. 1 1/2 liter brødform
  3. Bland hørfrømel og 1/2 kop vand sammen i en lille skål og sæt i køleskabet, mens du laver resten af ​​brødet. Hørfrøet vil hjælpe med at binde brødet sammen.
  4. Placer en stor pande over medium varme og tilsæt 1 tsk kokosolie. Når olien er varm, tilsæt løg, hvidløg, paprika, gulerødder og jalapeno; Sauter i 5-7 minutter eller indtil løgene er blanke og gulerødderne begynder at blødgøre lidt. Overfør det til en stor skål og rør krydderier og koriander i; sæt til side.
  5. Brug en blender eller foodprocessor, bland bønnerne. Overfør til skålen med sauteret grøntsager, og rør de resterende bønner sammen med majs, havregryn, havremel og hørfrømel (fra køleskabet!).
  6. Tilsæt salt og peber, og tilsæt flere krydderier eller salt og peber efter behov.
  7. Tilsæt blanding til den tilberedt brødform, tryk og udjævning til siden for at sikre, at den sidder jævnt.
  8. Bag brødet i ca. 35 minutter. Fjern fra varmen og afkøl i 5-10 minutter.
  9. Lav avocado cremen ved at blande salsa verde, mosede avocado og koriander i en skål.
  10. Smør cremen over brødet, herefter er det klar til at servere.