Nemme sprøde cookies med chokolade & kanel
Cookies med chokolade & kanel
20 stk.
30 minutter & 1 time hævetid
Ingredienser
- 1/2 tsk bagepulver
- 1 1/2 dl hvedemel
- 3 dl havregryn
- 1/4 tsk kanel
- 1/4 tsk salt
- 100 g blødt smør
- 100 g grofthakket mørk chokolade
- 2 dl palme eller rørsukker
- 1/2 dl sukker
Fremgangsmåde
- Pisk smør og de to typer sukker sammen.
- Tag en anden skål og bland alle tørre ingredienser på nær chokoladen.
- Vend de to bladinger sammen.
- Vend chokolade i blandingen.
- Rul dejen sammen i en pølse med diameter som en 5 krone. Læg dejen i køleskabet i en 1 time.
- Tænd ovnen på 160 grader på varmluft.
- Skær dejen i 20 skiver og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk kagerne en smule flade.
- Bag kagerne til de er sprøde – ca. 17 minutter og lad dem køle af på en rist.