Cookies (Glutenfri)

Cookies en af de mest populære kager i USA er nu også blevet en favorit herhjemme. De er lette at lave, og de bliver særligt lækre at se på, hvis de laves ekstrastore

Cookies (Glutenfri)

14 stk à 5 cm dia.

 25 minutter

Ingredienser

  • ½ kop mandel smør
  • ¼ kop ahornsirup
  • 1 tsk vanille ekstrakt
  • 1 æg
  • ½ tsk havsalt
  • ¼ kop kokosmel
  • ½ tsk bagepulver

Topping:

  • ¼ kop kokos sukker
  • ½ tsk kanel

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 175 °.
  2. Dejen: Rør mandel smør sammen med, ahornsirup, og vanille ekstrakt indtil den er glat.
  3. Tilsæt æg og bland til en ensartet masse.
  4. Tilsæt salt, kokosmel og bagepulver og bland godt.
  5. Bland kokossukker og kanel i en flad skål.
  6. Rul dejen til 14 lige store kugler, dyp hver cookie i kanel sukker blandingen og læg dem på en pergament-foret bageplade.
  7. Tryk dine cookies flade, og kom dem i ovnen.
  8. Bages i 12 minutter.
  9. Afkøl til stuetemperatur, før de spises.