Cookies en af de mest populære kager i USA er nu også blevet en favorit herhjemme. De er lette at lave, og de bliver særligt lækre at se på, hvis de laves ekstrastore
Cookies (Glutenfri)
14 stk à 5 cm dia.
25 minutter
Ingredienser
- ½ kop mandel smør
- ¼ kop ahornsirup
- 1 tsk vanille ekstrakt
- 1 æg
- ½ tsk havsalt
- ¼ kop kokosmel
- ½ tsk bagepulver
Topping:
- ¼ kop kokos sukker
- ½ tsk kanel
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 175 °.
- Dejen: Rør mandel smør sammen med, ahornsirup, og vanille ekstrakt indtil den er glat.
- Tilsæt æg og bland til en ensartet masse.
- Tilsæt salt, kokosmel og bagepulver og bland godt.
- Bland kokossukker og kanel i en flad skål.
- Rul dejen til 14 lige store kugler, dyp hver cookie i kanel sukker blandingen og læg dem på en pergament-foret bageplade.
- Tryk dine cookies flade, og kom dem i ovnen.
- Bages i 12 minutter.
- Afkøl til stuetemperatur, før de spises.