Chokoladescones

Chokoladescones gør sig perfekt til morgenbordet eller til lidt eftermiddags the

Chokoladescones

 12 personer

  35 minutter

Ingredienser

  • 240 g hvedemel
  • 50 g sukker
  • 50 g smør
  • 1 1/2 kærnemælk
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bagepulver
  • 150 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Bland mel, bagepulver, sukker og mælk i en skål.
  3. Tilsæt smør og den grofthakkede chokolade.
  4. Vend dejen ud på et bord og tryk det forsigtigt indtil dejen er ca 2,5 cm høj.
  5. Bred dejen ud og brug en cirkulær udstikker til at få fat i en del af dejen og form stille en scone af denne del (eller rul dejen og skær den ud i 12 dele.)
  6. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 15 minutter eller til de er gyldne.