Chili & ingefær dressing

Chili, som faktisk er en frugt pod, er en glimrende kilde til vitamin A, B, C og E med mineraler som molybdæn, mangan, folat, kalium, thiamin og kobber. C-vitaminindhold i chili er flere gange højere end hvad der er til stede i en appelsin.

Ingefær som ikke nogen rod, men en stængel, og som danner både blade og rødder, fjerner også betændelses tilstande i kroppen og har været brugt i mere end 5000 år som naturmedicin. Selv lægevidenskaben har veldokumenterede studier om helbredenede effekt.

Chili & ingefær dressing

  2 personer

 20 minutter

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt uden kerner
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 chili uden kerner
  • 1 tomat
  • 10 g frisk ingefær
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 fed hvidløg
  • 1/4 løg
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne sammen i en blender.
  2. Server med brød, salat eller kød.

Tip:

Hvis du serverer den med salat, kan du tilføje yoghurt eller cremefraiche for en mere cremet konsistens.