Ché Fé bio trattoria er Danmarks mest økologiske italienske trattoria. Med en arv, der tæller Era Ora og Bib Gourmand spisestedet L’Altro, er den gode smag og håndværket de vigtigste byggesten og en del af vores DNA. Ché Fè ejes af Alessandro Jacoponi, der også står bag spisestedets gryder sammen med chefkok Enrico Cecilian – og måske du allerede kender Alessandro som vinder af 2013 Verdensmesterskabet i Risotto og som gæstedommer i Masterchef.

Førende restaurant indenfor italiensk økologi, men Ché Fè er meget andet end det: vi er også et sted, der med et smil fortæller dig en anderledes historie om Støvlelandet, hvor risene kan være ravnsorte, hvor svinepølserne dufter af fennikelblomster, og hvor brød og pasta er fulde af fibre. Alt sammen for at give dig en tidssvarende bid af det italienske og ‘en god fornemmelse’ i maven. For dig og dine kolleger: den afslappede stemning og høje standard gør Ché Fè til det perfekte mødested for dig og dine kolleger. Vi tilbyder skræddersyede arrangementer for grupper, der ønsker noget særligt.

Det Økologiske Spisemærke i Sølv
Det Økologiske Spisemærke i Sølv

Adresse:

Borgergade 17A
1300 København K
Tlf.: 33 11 17 21
E-mail:  [email protected]
Web: www.chefe.dk