En skøn brownie med en god mørk chokolade, som de fleste vil elske. Man kan tilsætte forskellige smagsessencer til glasuren om man ønsker det.
Brownie med glasur ( glutenfri )
13-15 stk,
30 minutter & 1 time bagetid
Ingredienser
- 250 g mørk chokolade (minimum 70%)
- 250 g rørsukker / kokossukker
- 6 æg
- 2 tsk vanilje sukker
- 140 g smeltet smør
Glasur:
- 50 g smeltet smør
- 250 g flormelis
- 2 tsk vanilje
- 2 spsk kakaopulver (evt. raw)
- 4 spsk nylavet kaffe
- bær til pynt
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 150 grader.
- Smelt chokoladen i et vandbad sammen med smørret.
- Pisk sukker og æg luftigt i en skål og hæld chokolademassen deri.
- Tilsæt sukkeret og rør godt.
- Hæld dejen i et fad og bag den i ca. 1 time.
- Stil kagen til afkøling.
- Glasuren: Alle ingredienserne skal røres sammen og kan let smøres på den afkølede kage. Skær kagen ud i firkanter og server den med friske bær eller med is.