Bresaolaposer

Bresaola er den italienske variant af lufttørret saltet oksefilet, som har modnet i to-tre måneder til den er blevet hård og har fået en dyb rød, næsten lilla farve. Fremstillingsteknikken stammer fra Valtellina-dalen i regionen Lombardiet i Italien.

Bresaolaposer serveres som appetizer eller som en forret med salat

Bresaolaposer

  16 stk.

  15 minutter

Ingredienser

  • 6 skiver bresaola
  • 20 oliven
  • 1 hndf rucola
  • 6 cherrytomater
  • olivenolie
  • 6 strå persille
  • evt ost (parmesan)

Fremgangsmåde

  1. Skær oliven og tomater i små både.
  2. Skyl rucola 
  3. Læg en skive bresaola på bordet, og fyld den med rucola, tomater og oliven.
  4. Hæld en smule olivenolie på. 
  5. Drys eventuelt med ost (parmesan) og luk posen med et strå persille.