Lav dine pandekager på boghvedemel – det har et højt indhold af aminosyren lysin og indeholder meget organisk bundet calcium, jern, kalium, magnesium, kisel og fluor. Boghvede er letfordøjelig og velegnet som diætmad.
Boghvede omtales ofte som en kornsort, men boghveden er faktisk en bogagtig nød, der pga. dens sammensætning og forarbejdning anvendes som korn. Boghvedemel kan bruges til grød, blinis eller bagning.
Boghvede chokolade pandekager
10 stk.
20 minutter
Ingredienser
- 1 kop boghvedemel
- 1 kop plantebaseret mælk
- 1 moden banan
- 1-2 spsk raw kakao
- 1 tsk æbleeddike
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 tsk raw honing
- knsp himalyan salt
- 1 tsk bagepulver
- kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
- Blend alle ingredienserne i en blender, og lad dejen trække nogle minutter inden de bages.