Blåbær er populære små fyre, og med god grund! De er superfood BOMBER, når det kommer til sundhedsmæssige fordele.
Læs mere her
Blåbærscones (Glutenfri)
8 stk.
30 minutter
Ingredienser
- 225 g majsmel (4 dl)
- 75 g grofthakkede tørrede abrikoser
- 2 tsk glutenfri bagepulver
- 1/2 tsk himalaya salt
- 2 dl natural yoghurt
- 50 g smør
- 1 dl blåbær
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 250 g.
- Salt, abrikoser, bagepulver, blåbær og mel skal blandes godt sammen.
- Hæld yoghurten i blandingen og smuldr smørret i.
- Rul dejen ud til to kager.
- Læg dem på en beklædt bradepande og lav et kryds på hver kage.
- Bag dem midt i ovnen i ca. 10-15 minutter.
Tips:
Del dem og nyd dem lune med smør eller ost.