Banan chia budding

Chiafrø er en fremragende kilde til omega-3 fedtsyrer, der er rige på antioxidanter, og de giver fiber, jern og calcium.

Omega-3 fedtsyrer hjælper med at øge HDL-kolesterol, det “gode” kolesterol, som beskytter mod hjerteanfald og slagtilfælde.

Læs artiklen: HVAD ER FORDELENE VED CHIAFRØ?

TITLE

 1 person

 10 minutter & 2 timer på køl

Ingredienser

Chia budding:

  • 2 spsk chiafrø
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 knivspids vaniljepulver

Tilbehør:

  • 1 moden banan
  • 1/2 mango
  • 2 dl kokosmælk

Fremgangsmåde

  1. Bland kokosmælk med chiafrø og vaniljekorn, rør det godt igennem.
  2. Bland kokosmælk, bananen og den halve mango i en blender eller foodprocessor til massen er jævn.
  3. Tilsæt chiafrøene og blend igen til blandingen bliver jævn. Hæld massen i en skål og stil den på køl i ca. 1 time.

Server buddingen med nødder og bananer på toppen.

Info:

Når chiafrø kommes i væske, svulmer de op og gør væsken fast og geléagtig.