Chiafrø er en fremragende kilde til omega-3 fedtsyrer, der er rige på antioxidanter, og de giver fiber, jern og calcium.
Omega-3 fedtsyrer hjælper med at øge HDL-kolesterol, det “gode” kolesterol, som beskytter mod hjerteanfald og slagtilfælde.
Læs artiklen: HVAD ER FORDELENE VED CHIAFRØ?
TITLE
1 person
10 minutter & 2 timer på køl
Ingredienser
Chia budding:
- 2 spsk chiafrø
- 1 dl kokosmælk
- 1 knivspids vaniljepulver
Tilbehør:
- 1 moden banan
- 1/2 mango
- 2 dl kokosmælk
Fremgangsmåde
- Bland kokosmælk med chiafrø og vaniljekorn, rør det godt igennem.
- Bland kokosmælk, bananen og den halve mango i en blender eller foodprocessor til massen er jævn.
- Tilsæt chiafrøene og blend igen til blandingen bliver jævn. Hæld massen i en skål og stil den på køl i ca. 1 time.
Server buddingen med nødder og bananer på toppen.
Info:
Når chiafrø kommes i væske, svulmer de op og gør væsken fast og geléagtig.